- Co teraz? Praca, praca i jeszcze raz praca - przyznaje w rozmowie z "Głosem" Rafał Niewiarowski. - Na razie planuję gotowanie na cztery ręce razem z Adamem Chrząstowskim, szefem kuchni restauracji Ed Red w Krakowie. Najpierw w Ustce 7 maja, a później w Krakowie.
**Zobacz także:
Jak poradził sobie Rafał Niewiarowski w pierwszym odc. Top Chefa?**
TOP CHEF program kulinarny, gdzie ścierają się wyłącznie profesjonaliści. Najlepsi szefowie kuchni w Polsce stają przed szeregiem, by dowieść, że są najlepsi w swoim fachu. Program łączy w sobie sztukę gotowania z emocjonującą rywalizacją, wszystko pod czujnym okiem jury. Przewodniczy mu kucharz i restaurator Wojciech Modest Amaro, który w środę zapowiedział, że do Ustki przyjedzie z wizytą.
Na razie, szef Dymu na wodzie planuje kulinarną niespodziankę. Konkretów jednak nie ujawnia.
Pochodzący ze Słupska Niewiarowski pracował jako senior chef i demi chef de partie w restauracjach w Dublinie. Specjalizuje się w kuchni włoskiej i polskiej. Pasjonuje się muzyką. Gra też w rockowej kapeli.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?