Restauracja et Cetera odkrywa przed swoimi klientami niepowtarzalny smak dań, które przygotowywane są z niezwykłą starannością oraz bogactwem naturalnych i świeżych produktów. Wszystkie serwowane dania przyprawiane są ziołami, które nadają potrawom wyjątkowy smak.
W restauracji skosztujemy przede wszystkim dań z gęsiny. Możemy zamówić i skosztować m.in. udko gęsie z sosem pieczeniowym z dodatkiem suszonych jabłek, serwowane z ziemniakami, modrą kapustą oraz pieczonym jabłkiem nadziewanym żurawiną.
Klienci et Cetery chwalą sobie także pierogi nadziewane mięsem gęsim okraszone tłuszczem gęsim oraz ceppeliny nadziewane mięsem z gęsi, serwowane z kapustą zasmażaną i kwaśną śmietaną. Restauracja przyciąga również tradycyjnie warzonym, niefiltrowanym i niepasteryzowanym piwem et Cetera w smakach: miodowym, jasnym, ciemnym i pszenicznym.
Wyjątkowe jest także wnętrze restauracji, której sale nawiązują do historii Słupska oraz regionu.W et Ceterze istnieje możliwość organizacji przyjęć okolicznościowych (wesela, imieniny, komunie) czy spotkań biznesowych. W lokalu odbywają się koncerty i eventy artystyczne.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?