Konkurs obejmuje dwie kategorie: potrawy i nalewki. Powinny być one gotowe do spożycia. Każda potrawa/nalewka oceniona zostanie przez jury w następujących kategoriach: smak, wygląd, związek z lokalnymi tradycjami Dorzecza Słupi, oryginalność, nazwa.
Trzem uczestnikom konkursu w kategorii potrawa oraz nalewka, którzy zdobędą najwyższą liczbę punktów zostaną wręczone nagrody w formie czeku na zakup artykułów w dowolnym w sklepie AGD. Organizatorzy przewidują nagrody - wyróżnienia dla wszystkich uczestników konkursu. Pula nagród wynosi 4.000 zł. Zgłoszenia winny być przesyłane na adres organizatora konkursu do 20 lipca br.:
Bytowskie Centrum Kultury, ul. Zamkowa 2, 77-100 Bytów,
e-mail: [email protected]; [email protected]
tel.: 59 822 55 12 lub tel./fax 59 822 25 44, 59 81 32 200.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?